Dunia Wanita Untuk Wanita

Luahan rasa, lahirnya idea, terbitnya cadangan yang berkisar sekitar Dunia Wanita.


    Masih adakah lelaki yang romantik?

    Share

    Dunita Azam
    Admin

    Posts : 2
    Join date : 29/01/2009
    Location : Malaysia

    Masih adakah lelaki yang romantik?

    Post  Dunita Azam on Mon Feb 02, 2009 10:40 pm

    [justify]Dunita sering dilontarkan soalan ini Laughing . Ramai teman-teman Dunita juga yang merungut Crying or Very sad , katanya teman lelakinya tak romantik langsung, susah nak baca isihati mereka dan payah pula untuk mereka meluahkan perasaan mereka. Kalau si perempuan merajuk, jangan haraplah si lelaki akan memujuk Sad .

    Betulkah lelaki sekarang tak romantik? Apakah yang menghambat mereka dari meluahkan perasaan mereka kepada orang yang mereka sayang? Beri pendapat anda!

    Rin Abadi

    Posts : 1
    Join date : 01/02/2009
    Location : Singapore

    Sy bangkang tuan hakim!

    Post  Rin Abadi on Wed Feb 04, 2009 4:46 pm

    Siapa ckp xde laki2 yg romantik Shocked ? Malang sgguh dunia ni kalo xde laki2 yg romantik Laughing . Sbenarnye...ramai laki2 yg romantik cume dorang tu EGO tuk meluahkn prasaan tu Rolling Eyes . Takot kena cop di dahi sbagai laki2 lembik sdgkn dlm ati kalo bole nk je ucapkn 'Aku syg padamu' Laughing !

    Laki2 yg romantik ni sbenarnye ade 3 golongan Wink . 1...yg xsuke ucap tp lebih pd perbuatan. 2...suke luahkn prasaan dorang melalui kata2 tp kureng pd perbuatan. 3...ucap pon iye...perbuatan pon iye. Jd kalo dpt yg #3...untongnye badan I love you !!!

    Jd sape2 yg ckp da xde laki2 yg romantik...da tentunye Rin bangkang sbb...dot dot dot... Razz

    Dunita Azam
    Admin

    Posts : 2
    Join date : 29/01/2009
    Location : Malaysia

    Amboi

    Post  Dunita Azam on Sun Feb 08, 2009 12:18 pm

    Ehem Cik Rin,
    Membangkang topik Nita sebab pasangan Cik Rin tu romantik ke? Untung sungguh Cik Rin tapi memang benar apa yang diketengahkan oleh rakan-rakan saya. Rata-rata memang jarang kita nak temu laki-laki yang romantik abad ni. Jangan kata nak dapat pasangan yang romantik, nak terjumpa laki-laki yang lembut bicara, penyabar di luar sana pun payah.
    Mungkin laki-laki di Singapura lebih berbudi-bicara? Entahlah. Mungkin nasib Cik Rin yang lebih beruntung kerana kerap bertemu laki-laki yang jatuh dalam kategori romantik ni.

    adilla

    Posts : 1
    Join date : 14/07/2014

    Re: Masih adakah lelaki yang romantik?

    Post  adilla on Mon Jul 14, 2014 8:17 pm

    Alahai,untng nye siapa yg dpt lelaki romantik ni...hehe..tp jarang kot nk temu lelaki mcm ni..dlm drama tv ada lah..hehe

    Sponsored content

    Re: Masih adakah lelaki yang romantik?

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Thu Oct 19, 2017 3:26 pm